Szerző Téma: (KŐZVETITTEM) Benett Clayton -> Aqvarius (TeamSpeak3)  (Megtekintve 196 alkalommal)

Anthony

 • 116
 • -
 • Szerveren használt név: Anthony Clayton
  • Profil megtekintése
(KŐZVETITTEM) Benett Clayton -> Aqvarius (TeamSpeak3)
« Dátum: 2020. január 09. - 15:25:40 »
0
Neved: *Benett Clayton*
Felhasználó akitől a kitiltást kaptad: *Aqvarius*
Kitiltás történt (éééé.hh.nn.): *2020.01.05*
Pontos indok: *Anyád a taknyos*
Kitiltás időtartama: *Perma*
Unban kérelmed oka: *Szeretnék higadt körülmények között beszélni Aqvariusal ugyanis az utóbbi bannom szerintem jogtalan volt és ezen álláspontomat szeretném vele ismertetni,valamit szeretnék beszélni a vezstőség egyik tagjával akivel már pár napja tervezzünk egy közös beszélgetést.*
Rövid ismertető, hogy pontosan mit is csinálnál másképp, ha újra játszhatnál: *Tsen lehet játszani? :D*
Bannom Storyja : Éppen költöztem el a volt lakhelyemről Athony egy házához amit nekem adott,hogy ott lakjak...amiútán a kocsikot átvittük a házhoz még a széfemből kivettem pár fegyvert ami még a SinS korszakomból maradt meg (Nem illegáloztam MD-sként) és ahogy vissza értünk az űj lakhelyemhez Anthony lelépett és én is készültem lelépni de éppen akkor érkezett egy bejövő hivás és megfeledkezve a hátamon levő fegyverekről elfogadtam a hívást civilként mivel az utobbi időben nagyrésze a bejelentéseknek falsh volt,igy ugy gondoltam megnézem ,hogy van e tényleges sérült,és amennyiben igen akkor gyorsan dutyzok és vissza megyek a sérülthöz de utközben talállkoztam egy régi ismerösömel aki csaatlakozott hozzám és kijött velem a helyszínre és ott fejbe lötte a sérültet... ezt nem értettem miért tette...én gyorsan a korház műtőéhez mentem és beszállt mellém Chris aki lelötte a sérültet és ő is velem tartott majd a korházba többször is lelötte a játékost ekkor akvárium ott termett és kibbanolt a szerverről ezekután felmentem TSre mert,jogtalannak éreztem a bannomat,mivel ideges lettem a történtek miatt kissé tiszteletlen voltam ezmiatt le taknyosoztam Aqvariust, mivel nem akart meghhallgatni és kaptam is TSről a bannt.
« Utoljára szerkesztve: 2020. január 09. - 16:05:36 írta Anthony »
Eddigi frakcióim:

S/S Varrio Playboy 13
San AndreasGovernment
Legion of Doom
La Monégasque
Solo in Segreto (Leader)
Los Santos Radió
  Los Santos Fire Department
Los Santos Police Department

Aquarius

 • Vendég
Re:(KŐZVETITTEM) Benett Clayton -> Aqvarius (TeamSpeak3)
« Válasz #1 Dátum: 2020. január 10. - 19:27:27 »
0
Adminisztrátori hozzászólás:
Szia!
Annyival egészíteném ki a "Bannom Storyja" bekezdést, hogy miközben DM party-t rendeztetek a szerveren jót nevettetek, idézem "xdd" OOC chaten. Továbbá nem az első panasz érkezett rád, nem az első eset volt, hogy admint minősítettél, szidalmaztál. Az unban kérelmedet ELUTASÍTOM! (Nem szeretnék több unban kérelmet látni tőled (tőletek) ebben az évben.)

Coke

 • Fejlesztő
 • 76
 • Játékos
  • Profil megtekintése
Re:(KŐZVETITTEM) Benett Clayton -> Aqvarius (TeamSpeak3)
« Válasz #2 Dátum: 2020. január 11. - 01:14:14 »
0
Tulajdonosi hozzászólás:
Visszanéztem a logot, amiből kiderül, hogy te mondtad a haverodnak, hogy öljétek meg. Látom továbbra is a hazudozás mellett állsz ki, következő (akár közvetített, akár nem) UB kérelmednél megkapja a téma indítója fórumról a bant.